Через грип на Вінниччині цього тижня на карантині було 35 шкіл, найбільше у Могилів-Подільському районі

Новини Вінниці / Через грип на Вінниччині цього тижня на карантині було 35 шкіл, найбільше у Могилів-Подільському районі

На Вінниччині протягом тижня за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось 9257 жителів області, серед захворілих 58,7% дітей. На лікарняні ліжка потрапили 270 вінничан. Однак, як запевняють у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ, епідпоріг не перевищено.

На Вінниччині протягом тижня за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось 9257 жителів області, серед захворілих 58,7% дітей. На лікарняні ліжка потрапили 270 вінничан. Однак, як запевняють у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ, епідпоріг не перевищено.

«Рівень захворюваності на дані інфекції стабілізувався на рівні минулого тижня. Стабілізування захворюваності спостерігалось серед дорослого населення, в цей же час захворюваність серед дітей зросла на 2%», - зазначили у центрі.

Найбільше хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції реєструвались в Бершадському, Жмеринському та Тиврівському районах.


«Впродовж тижня тимчасово було припинено навчання у 35-ти школах. Зокрема 24 навчальних заклади у Могилів – Подільському районі,  8 – Хмільницькому, 2 –Вінницькому та один у Жмеринському.

Нагадаємо, на Вінниччині через кір закрили на карантин школу-інтернат