Біля Вінниці загинув пенсіонер (ФОТО)

Новини Вінниці / Біля Вінниці загинув пенсіонер (ФОТО)

Сумна пригода сталася учора вранці у селі Писарівка, що неподалік Вінниці. Daewoo Lanos збив 82-річного подолянина, який перетинав автодорогу по пішохідному переходу. За кермом авто був 58-річний чоловік. Як з'ясували правоохоронці, цей водій був тверезий. Аварія сталася десь о 6:40. Чому водій не пропустив пішохода – з'ясовують слідчі. У поліції повідомили, що він ніби не встиг загальмувати. Удар був сильний: від отриманих травм пенсіонер помер на місці аварії.

Сумна пригода сталася учора вранці у селі Писарівка, що неподалік Вінниці. Daewoo Lanos збив 82-річного подолянина, який перетинав автодорогу по пішохідному переходу. За кермом авто був 58-річний чоловік. Як з'ясували правоохоронці, він був тверезий. Аварія сталася десь о 6:40.

Чому водій не пропустив пішохода – з'ясовують слідчі. У поліції повідомили, що він ніби не встиг загальмувати. Удар був сильний: від отриманих травм пенсіонер помер на місці аварії.

У відділі комунікації поліції Вінниччини зазначили, що кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Згадане авто знаходиться на арештмайданчику, а водію загрожує до 8 років ув'язнення.

Як повідомляв NaПарижі,  нещодавно у Вінниці загинув 76-річний пенсіонер, який намагався перейти Немирівське шосе неподалік пішохідного переходу, а 31-річній водійці іномарки не вдалося загальмувати.

 
 

Юрій Ярмощук

17 жовтня, 2018