Зупинятись на спаленому трамвайчику у Вінниці та ведмедику у Києві Аліса Виноградова не збирається

Новини Вінниці / Зупинятись на спаленому трамвайчику у Вінниці та ведмедику у Києві Аліса Виноградова не збирається

Активістка FEMEN Аліса Виноградова, якій Вінницький міськсуд постановив знаходитись під домашнім вечірнім арештом, сказала, що не збирається припиняти свою діяльність. Про це дівчина заявила кореспондентам одразу після того, як вийшла з клітки у залі суду.

Активістка FEMEN Аліса Виноградова, якій Вінницький міськсуд постановив знаходитись під домашнім вечірнім арештом, сказала, що не збирається припиняти свою діяльність. Про це дівчина заявила кореспондентам одразу після того, як вийшла з клітки у залі суду.

"Я у будь-якому разі буду продовжити громадську діяльність, у якій формі наразі сказати не можу.Я не бачу причин домашнього арешту, навіть у нічний час, тому що я не переховувалася від слідства. Те що справа політична, очевидна навіть із того, що зібралися люди під судом, жіночки які працюють на міську раду, а в вільний від роботи час, а можливо це теж планується і приходять з яйцями , правда не шоколадними та плакатами які закликають посадити мене у СІЗО, як Зайцев, яка вбила 6 людей у Харкові. Як би це були хулігани звичайні і спалили трамвайчик, то люди не прийшли і не влаштовували цей проплачений цирк, тобто очевидно що вони захищають свого  шоколадного короля", - сказала Аліса Виноградова.

Дівчина зізналася, що батьки не знали чим вона займається і весь час, відколи її затримали, не спілкувалася з ними.

Антон Булгаков

16 листопада, 2017