Зухвале пограбування на дачі під Вінницею: нападника вирахували за прикметами

Новини Вінниці / Зухвале пограбування на дачі під Вінницею: нападника вирахували за прикметами

Завдяки детальному опису 29-річної господарки дачного будиночку поблизу Стрижавки 20 січня правоохоронцям вдалось доволі швидко вирахувати та затримати підозрюваного у пограбуванні. Зловмисник увірвався до оселі та на очах жінки забрав гаманець з грошима і банківськими картками.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 14 години на спецлінію 102 надійшла інформація щодо пограбування. Молода жінка пояснила, що до її будинку поблизу Стрижавки забіг невідомий чоловік і відібрав 1500 гривень, інші цінні речі.

Під час спілкування з поліцейськими вона надала детальний опис нападника. Впродовж години інспектори розшукали та затримали грабіжника. Ним виявився 49-річний місцевий житель, який чотири рази притягувався до відповідальності за майнові злочини. Наразі у суді слухаються матеріали справи за вчинення ним аналогічного пограбування.

Речі потерпілої вилучені.

Правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

Макс Мельник

21 січня, 2023