ЗСУ знищили командний пункт окупантів під Севастополем

Новини Вінниці / ЗСУ знищили командний пункт окупантів під Севастополем

Сьогодні, 4 січня, вибухи лунали у декількох містах окупованого Криму. Відомо про Севастополь й Євпаторію.

За даними Збройних сил, близько 15:00 поблизу окупованого Севастополя було уражено пункт з'єднання російських окупаційних військ.

Як зазначили у Повітряних силах, операція була проведена за допомогою українських пілотів. Їм подякували за проведену роботу.

«Вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу», - написав командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Він також натякнув на те, що очікує від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії, який вони днями поширювали під час масованої атаки по Україні.

Тоді в РФ заявили про нібито влучання в один зі штабів, де знаходився заступник головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ять генералів ЗСУ.

Що кажуть окупанти? Передбачувано російська окупаційна влада заявила, що їх ППО відпрацювала по ворожих цілях. Однак у Севастополі є пошкодження. При цьому вони не признають влучання у військовий об'єкт. Гауляйтер окупованого Севастополя Михаіл Развожаєв заявив, що від обстрілів нібито постраждав один дорослий та шестирічна дитина, а у різних частинах міста падали осколки.

Між тим, близько о 15:40 на території Севастополя оголосили повітряну тривогу. Майже протягом години росіяни жалілись на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи. Одна з ракет, як стверджувало місцеве видання, ймовірно, влучила по військовій частині в Севастополі.

Олег Верлан

4 січня, 2024