ЗСУ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу окупантів

Новини Вінниці / ЗСУ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу окупантів

Згідно з інформацією від Генерального штабу ЗСУ, триває 750-а доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України.

Протягом минулої доби зафіксовано 79 бойових зіткнень з окупаційними військами. Ворог завдав 2 ракетних та 64 авіаційних удари, а також здійснив 93 обстріли з реактивних систем залпового вогню, що спричинило серйозні матеріальні та людські втрати серед цивільного населення.

Авіаційні удари зафіксовано у населених пунктах різних областей України, включаючи Сумську, Харківську, Луганську, Донецьку, Запорізьку та інші. Подібні атаки відбулися у близько 150 населених пунктах різних областей.

Силами Збройних Сил України відбито 4 атаки противника на Куп’янському напрямку та 11 атак на Лиманському напрямку. На Бахмутському напрямку відбито 3 атаки, а на Авдіївському – 20. На інших напрямках також були зареєстровані активні бої та взаємодія з ворогом.

Зокрема, ракетні війська України здійснили удари по 2 районах зосередження особового складу противника. Завдяки активним діям військових підрозділів, одна ракета була знищена.

Окрім цього, під час проведення операційних заходів Збройних Сил України зареєстровано численні успішні випадки стримування та відбиття атак противника, що свідчить про високий рівень готовності та ефективність українських військових.

Наразі, в разі продовження агресії, Збройні Сили України готові до подальших дій для захисту національних інтересів та територіальної цілісності країни.