Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісу

Новини Вінниці / Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісу

З 1 березня введено збільшену кількість трамваїв на маршрутах, а також оновлено розклади на зупинках для забезпечення пасажирів актуальною та корисною інформацією.

На робочі дні в місті курсує 69 трамваїв, а у вихідні - 32. Вагони "VinWay" з низькопідлоговою вставкою тепер стали ще доступнішими для маломобільних груп населення, а також для батьків з дитячими візками.

Серед вагонів, які обладнані платформою та відкидним пандусом, можна зазначити трамваї на маршрутах №1 "Залізничний вокзал - Електромережа", №2 "Вишенька - Барське шосе", №4 "Барське шосе - Залізничний вокзал", і №5 "Барське шосе - Електромережа".

«Ми збільшили кількість вагонів для маломобільних груп населення, аби муніципальний транспорт Вінниці був ще доступніший та зручніший для пасажирів на кріслах колісних, а також для матусь з дитячими візками. Збільшили кількість рейсів низькопідлогових трамваїв, зменшено інтервали руху», - зазначив Сергій Бузниковатий, заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради.

Оновлені розклади на зупинках містять інформацію про час прибуття низькопідлогових трамваїв, що позначені спеціальною позначкою. Також вони містять QR-коди, які дозволяють отримати доступ до електронного графіка руху транспорту.

 

Новини Вінниці / Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісуНовини Вінниці / Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісуНовини Вінниці / Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісуНовини Вінниці / Зручніше та доступніше: Вінниця підвищує рівень трамвайного сервісу