Зниклого на Київщині 12-річного хлопчика знайшли на вокзалі в Козятині

Новини Вінниці / Зниклого на Київщині 12-річного хлопчика знайшли на вокзалі в Козятині

Цей хлопчина мешкає в Хмельницькій області. А зник він у місті Ірпінь на Київщині, де зі своєю мамою гостював у родичів. Нині стало відомо, що він, засумувавши за батьком, вирішив повернутися додому. Сівши у потяг, підліток дістався Козятина. У залі очікування вокзалу на нього звернули увагу працівники тамтешньої поліції.

Цей хлопчина мешкає в Хмельницькій області. А зник він у місті Ірпінь на Київщині, де зі своєю мамою гостював у родичів. Нині стало відомо, що він, засумувавши за батьком, вирішив повернутися додому. Сівши у потяг, підліток дістався Козятина. У залі очікування вокзалу на нього звернули увагу працівники тамтешньої поліції.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, хлопчина мав вади мовлення, тож мало що зміг розповісти. Але в його кишені була записка – з назвою вулиці й номером будинку. Її про всяк випадок завбачливо поклала його мама. На жаль, назву їх міста вона забула вказати, але це не завадило поліцейським Вінниччини швидко знайти рідних хлопчини. Як з’ясувалося, саме цю дитину півдня шукали поліцейські Київщини…

Вночі 8 листопада зниклого хлопчину правоохоронці Вінниччини передали його матері, яка терміново приїхала в Козятин.

Юрій ЯРМОЩУК

Олег Верлан

8 листопада, 2017