Зловмисники, які розтрощили «артиновський» кавовий бус у Вінниці, потрапили на відео (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Зловмисники, які розтрощили «артиновський» кавовий бус у Вінниці, потрапили на відео (ВІДЕО)

Ввечері 11 лютого у центрі Вінниці на площі Ліверпуль вандали розбили «артиновський» бус, де продавалась кава. Про це сьогодні вранці повідомили на сторінці Креативний простір Артинов. Незабаром у Ситуаційному центрі оприлюднили відео злочину. Мова йде не просто вандалів, а крадіїв.

Ввечері 11 лютого у центрі Вінниці на площі Ліверпуль вандали розбили «артиновський» бус, де продавалась кава. Про це сьогодні вранці повідомили на сторінці Креативний простір Артинов. Невдовзі у Ситуаційному центрі оприлюднили відео злочину. Мова йде не просто про вандалів, а крадіїв.

Зловмисники розбили скло та викрали кавомашину.

Переглянувши записи з камер відеонагляду за минулий вечір, працівники Ситуаційного центру виявили, що близько 23-ї години ймовірно причетні до протиправних дій молодики йшли вулицею Соборною і тікали потім вулицею Олександра Соловйова.

До вінничан звертаються з проханням: якщо Ви впізнали хлопців на відео, повідомити до Ситуаційного центру м. Вінниці тел.: 0674102101 (Viber, WHats App, Telegram) або на лінію 102.

«Артинов - це завжди було і буде про місто, а не про гроші. Руйнуючи те, що було зроблено для містян, руйнується і місто», - вказують у Креативному просторі Артинов.

Новини Вінниці / Зловмисники, які розтрощили «артиновський» кавовий бус у Вінниці, потрапили на відео (ВІДЕО)Новини Вінниці / Зловмисники, які розтрощили «артиновський» кавовий бус у Вінниці, потрапили на відео (ВІДЕО)Новини Вінниці / Зловмисники, які розтрощили «артиновський» кавовий бус у Вінниці, потрапили на відео (ВІДЕО)
Олеся Рудницька

12 лютого, 2021