Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під варту

Новини Вінниці / Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під варту

Зловмисникам, які намагались переоформити на себе власність підприємця-вінничанина, погрожуючи йому розправою з рідними, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Зловмисникам, які намагались переоформити на себе власність підприємця-вінничанина, погрожуючи йому розправою з рідними, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького міського суду.

«До Вінницького міського суду Вінницької області, 7 листопада, надійшло чотири клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжних заходів стосовно чотирьох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України  - вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що сторона обвинувачення наполягала на тому, що зловмисники можуть переховуватися від органів досудового розслідування та/або суду, незаконно впливати на потерпілого, перешкоджати кримінальному провадженню, а також вчинити інші кримінальні правопорушення.

Захисники просили про більш м’які запобіжні заходи, а підозрювані підтримували їхню думку.

Та врешті решт суд визначив висунуті підозри обґрунтованими, тому частково задовільнив клопотання слідчих про обрання до чотирьох підозрюваних запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 днів (з можливістю внесення застав у різних розмірах відносно кожного із підозрюваних).

Наразі тривають слідчі дії.

 

Новини Вінниці / Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під вартуНовини Вінниці / Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під вартуНовини Вінниці / Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під вартуНовини Вінниці / Зловмисників, які намагались забрати бізнес у вінницького підприємця, взяли під варту