Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)

Новини Вінниці / Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)

Кіоск з м'ясними виробами на Західному автовокзалі у Вінниці підпалив злодій з Дніпропетровщини. Обікравши його, зловмисник не загасив цигарку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Кіоск з м'ясними виробами на Західному автовокзалі у Вінниці підпалив злодій з Дніпропетровщини. Обікравши його, зловмисник не загасив цигарку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Нагадаємо, ковбасний кіоск зайнявся близько 00:30 у ніч на 30 березня.

Після того, як рятувальники загасили вогонь, слідчо-оперативна група поліції виявила, що у кіоску пошкоджена металева стіна. А під час обходу прилеглої території в різних місцях на ринку поліцейські знайшли ящики та коробки з ковбасними і м’ясними виробами.

"Охоронник автовокзалу описав чоловіка, якого бачив незадовго до пожежі. Протягом 30 хвилин неподалік від місця вчинення злочину оперативники вишенської поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 28-річний житель Дніпропетровської області.  У вчиненому затриманий зізнався та розповів, що кілька днів тому він купляв у цьому кіоску продукти, а коли прийшов додому недорахувався трьох гривень. Тож вирішив помститись. Зловмисник не встиг забрати продукти, оскільки кіоск загорівся. Як з’ясувалось, під час паління на місці злочину він не загасив цигарку", - повідомляють у поліції. 

Наразі затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі. 

Новини Вінниці / Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)Новини Вінниці / Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)Новини Вінниці / Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)Новини Вінниці / Злодій залишив недопалок: у поліції розповіли, чому вночі горів ковбасний кіоск на автовокзалі (ФОТО)
Сергій Маламура

30 березня, 2020