Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)

У Калинівському районі на Вінниччині правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалась виготовленням амфетаміну на продаж. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, у сільському будинку поліцейські вилучили необхідне обладнання та хімічні препарати для виготовлення наркотиків й марихуану.

У Калинівському районі на Вінниччині правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалась виготовленням амфетаміну на продаж. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, у сільському будинку поліцейські вилучили необхідне обладнання та хімічні препарати для виготовлення наркотиків й марихуану.

За словами виконувача обов’язків начальника Калинівського відділення поліції Андрія Наконечного, після затримання калинівчан віком 31 та 37 років, за місцями їх проживання слідчі провели санкціоновані обшуки. Чоловіки, які раніше притягувались до відповідальності за наркозлочини, підозрюються у виготовленні та  збуті наркотиків.

У квартирі одного з них знайшли п’ять пакетиків з розфасованими наркотиками і гроші, отримані злочинним шляхом. У будинку та господарській споруді, який належить молодшому із чоловіків, поліцейські виявили обладнання та всі необхідні хімічні препарати і реагенти для виготовлення наркотиків. Також вилучена марихуана та пристрої для її вживання.

Нині зловмисники затримані в ізоляторі тимчасово тримання. Готуються матеріали для оголошення їм про підозру, слідчі клопотатимуть про взяття затриманих під варту.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Покарання за такий злочини — до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, в діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Триває слідство.

Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Злочинну групу, що виготовляла амфетамін затримали у Калинівському районі на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

10 вересня, 2020