«Зірковий» вінничанин Віктор Циганков відмовився перейти до команди елітного єврочемпіонату

Новини Вінниці / «Зірковий» вінничанин Віктор Циганков відмовився перейти до команди елітного єврочемпіонату

Найдорожчий футболіст чемпіонату України, вихованець вінницького футболу Віктор Циганков не виявив бажання продовжити кар'єру у «Монако». Французький гранд розраховував взяти в оренду 24-річного вінгера київського «Динамо», але той відповів відмовою на цю пропозицію.

Новину розповіли у свіжому випуску передачі на YouTube-каналі "Та То Таке".

Клуб Ліги 1, яка входить до топ-5 національних чемпіонатів Європи, готовий був орендувати Циганкова із правом викупу за 20 мільйонів євро. Проте атакуючому півзахиснику не припав до душі як варіант із орендою, так і з французьким чемпіонатом загалом.

Зазначимо, авторитетний сайт Transfermarkt оцінює одного з лідерів «Динамо» у 25 мільйонів євро. Його контракт з київським клубом розрахований до літа 2023 року.

У сезоні 2021/2022 Віктор забив 11 м'ячів у 18 матчах чемпіонату України, щоправда, п'ять із них – з пенальті. У шести іграх групового етапу Ліги чемпіонів, де кияни посіли останнє місце, Циганков відзначився лише однією гольовою передачею.

Після 22 турів французького чемпіонату «Монако» посідає сьоме місце, відстаючи від на 10 очок від «Ніци», яка йде другою.

Макс Мельник

31 січня, 2022