Живий та здоровий: головний онколог Вінницької області спростував чутки про своє зараження коронавірусом

Новини Вінниці / Живий та здоровий: головний онколог Вінницької області спростував чутки про своє зараження коронавірусом

Головний лікар Вінницького обласного онкологічного диспансеру Володимир Шамрай  спростував інформації про свою хвробу. Плітки про те, що у нього виявли коронавірусну інфекцію, ширились інтернетом.

Головний лікар Подільського регіонального центру онкології, що у Вінниці, Володимир Шамрай спростував інформації про свою хворобу. Плітки про те, що у нього виявли коронавірусну інфекцію, ширились інтернетом.

Тож Володимир Шамрай зробив тести та оприлюднив їх на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кого дуже цікавить! Живий і здоровий! Для тих, хто має сумніви і надає перевагу фейкам - результати аналізів, що зроблені з різницею у два дні»,  - йдеться в його дописі.

Зазначимо, що перший аналіз зроблено 30 березня, другий – 1 квітня.

Онколог також «побажав здоров’я всім своїм «недрузям», людям, які вигадують дурниці, самі вірять в них та хочуть, щоб фейки були правдою!!! І пам’ятаймо - зло ніколи не переможе добро, яким би великим воно не було і скільки б людей не робили підлість».

Про ймовірне захворювання головного лікаря онкоцентру на коронавірус писали вінничани у соцмережах. Зокрема, про це сьогодні, 2 квітня, заявила на своїй сторінці у Facebook відома журналістка та голова комісії облради з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації Тетяна Редько.

"Ми б'ємо рекорд по захворюваннях медиків - ТІЛЬКИ 12 підтверджених в ОНКО? Серед них головлікар, заступник, завкафедрою медуніверситету? 9 - у ПОЛОГОВОМУ. 58 - обслідувано!!! І це тільки початок", - пише Т.Редько.

Але навіть після публікації лікарем результатів свого тестування на коронавірус у їх достовірність Т.Редько не повірила. Судячи з коментарів під своїм постом:

Новини Вінниці / Живий та здоровий: головний онколог Вінницької області спростував чутки про своє зараження коронавірусомНовини Вінниці / Живий та здоровий: головний онколог Вінницької області спростував чутки про своє зараження коронавірусом
Марина Карабай

2 квітня, 2020