Жителям Вінниччини потерпілим від буревію надали 4 тисячі листів шиферу

Новини Вінниці / Жителям Вінниччини потерпілим від буревію надали 4 тисячі листів шиферу

На Вінниччині минулотижній буревій завдав лиха багатьом жителям облаті. На разі в потерпілих від негоди районах проходять відновлювальні роботи, та відповідно до сформованих заявок до Томашпільській РДА передано 735 листів шиферу, Тульчинській РДА – 1795, Чернівецькій РДА – 1470. Загалом виділено 4000 листів шиферу.

На Вінниччині буревій, що пройшов минулого тижня, завдав лиха багатьом жителям області. На разі в потерпілих від негоди районах проходять відновлювальні роботи. Відповідно до сформованих заявок до Томашпільській РДА передано 735 листів шиферу, Тульчинській РДА – 1795, Чернівецькій РДА – 1470. Загалом виділено 4000 листів шиферу.

Як повідомили в Вінницькій обласній державній адміністрації, з метою оперативного подолання наслідків стихії 3 липня було скликано позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В ході засідання було прийнято рішення щодо передачі шиферу зі складу регіонального матеріального резерву до постраждалих районів Вінниччини для організації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Вже 10 липня допомогу, яка вже надійшла, розподілили відповідно до наданих заявок закладів соціальної сфери та приватного сектору, адже аварійно-відновлювальні роботи у постраждалих внаслідок негоди районах ще продовжуються.

Нагадаємо, що у наслідок буревію 2 липня у південних районах області було суттєво пошкоджено покрівлі житлових та об’єктів інфраструктури. Найбільше наслідки негоди відчули Тульчинський, Томашпільський та Чернівецький райони області.