Жорстоке побиття: на Вінниччині зловмисник підкинув труп односельця сусідці

Новини Вінниці / Жорстоке побиття: на Вінниччині зловмисник підкинув труп односельця сусідці

Ввечері 13 березня у сараї 22-річна жителька села Гущинці Вінницької області знайшла тіло знайомого та повідомила про «знахідку» у поліцію. Протягом години правоохоронці затримали причетного до смерті чоловіка. Зловмисник думав, що ретельно сховав всі докази злочину, але переоцінив свої здібності…

Як повідомляють у поліції Вінницької області, на лінію «102» інформація про труп надійшла близько 20.00.

Поліцейські з’ясували, що напередодні до будинку 54-річного вбитого завітав односелець. Між чоловіками виник словесний конфлікт. Гість руками та ногами почав лупцювати господаря по голові, а коли зрозумів наслідки люті, то вирішив приховати сліди злочину.

Зловмисник переніс тіло до господарського приміщення, яке знаходилось неподалік, розраховуючи, що заплутає слідство та підставить сусідку.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочину, проведення слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що до смерті чоловіка причетний 37-річний місцевий мешканець. Його затримано за місцем проживання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України. За такий злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.