Жодної кандидатури: у Вінницьке училище культури і мистецтв ім. Леонтовича з 2015 року не можуть знайти нового керівник

Новини Вінниці / Жодної кандидатури: у Вінницьке училище культури і мистецтв ім. Леонтовича з 2015 року не можуть знайти нового керівник

На Вінниччині з 2015 року залишається вакантною посада директора Вінницького училища культури і мистецтв ім. Леонтовича. Нового керівника у навчальний заклад ніяк не вдається знайти, а усі спроби залишаються марними.

На Вінниччині з 2015 року залишається вакантною посада директора Вінницького училища культури і мистецтв ім. Леонтовича. Нового керівника у навчальний заклад ніяк не вдається знайти, і всі спроби залишаються марними.

Попередні конкурси, а їх було вже декілька, оголошені Вінницькою облрадою на заміщення посади директора комунального навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича» завершувалися «нульовим» результатом.

У четвер, 21 лютого, мало б відбутися засідання комісії з організації проведення конкурсу на заміщення посади директора навчального закладу, що носить ім’я автора всесвітньовідомого «Щедрика». Крім того, члени комісії мали б розглянути документи претендентів на посаду директора. Однак і цього разу бажаючих очолити училище не знайшлося…

Нагадаємо, що попередній керівник училища Станіслав Городинський у 2015 році став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації. Відтоді посада директора є вакантною.