Жмеринчанка здобула золоту медаль у кондитерському конкурсі у Варшаві

Новини Вінниці / Жмеринчанка здобула золоту медаль у кондитерському конкурсі у Варшаві

Майстриня із Жмеринки, Надія Риженко, здивувала світ своєю талановитістю та витонченими кондитерськими навичками. У конкурсі у Варшаві вона виграла золоту медаль у категорії "3D-торт".

У 2014 році Надія разом із сім'єю переїхала до Польщі, де вона відкрила свій шлях у світі кондитерської справи. Після народження третьої дитини, вона почала брати участь у місцевих кондитерських конкурсах, де поступово здобувала визнання та призи.

На цьогорічному конкурсі у Варшаві, Надія Риженко представила свою вражаючу роботу у категорії "3D-торт". Її творіння, яке поєднало вигаданий та реальний світи, вразило журі та отримало заслужену золоту медаль.

У своїй роботі, Надія відобразила морські елементи, натхненні перебуванням в Одесі. Її цукрова композиція, у якій кит здіймається з морського дна, а ельф намагається зазирнути у підводний світ, викликала захоплення.

Крім вражаючого таланту, Надія Риженко також вражає своєю великодушністю. За отримані "призові" кошти, вона вирішила пожертвувати на допомогу Україні, підтримуючи свою батьківщину у важкі часи.

Надія підкреслює, що не зважаючи на віддаленість від рідного міста, Жмеринка завжди залишається в її серці. Кожен її візит додому - це зустріч з рідними та старими друзями, що надає їй сил та натхнення для нових творчих досягнень.

Новини Вінниці / Жмеринчанка здобула золоту медаль у кондитерському конкурсі у Варшаві