Жіночі кросівки — ідеальне взуття на холодний сезон

Новини Вінниці / Жіночі кросівки — ідеальне взуття на холодний сезон

Підібрати взуття для дівчини — завдання не найпростіше. Важливо, щоб це був не тільки якісний та комфортний варіант, а й обов'язково стильний, трендовий.

Щоб жіночі кросівки точно тішили вас і не стали лише окрасою гардеробу, варто уважно підійти до їхнього вибору. 

Переваги жіночих кросівок на зиму 

Хоча черевики та чоботи вважаються незмінною класикою, все ж таки кросівки впевнено тримають передові позиції вже кілька років. Причини популярності такі:

  • Універсальність — взуття можна поєднувати з образами у різному стилі. При правильному підході в одному аутфіті можна поєднати суворе пальто та масивні кросівки.
  • Комфорт — у такому взутті зручно переміщатись містом навіть під час негоди. Навіть великі кучугури більше не будуть для вас проблемою.
  • Стиль —  кросівки залишаються в тренді вже багато років, тому рік у рік можете розраховувати на те, що зможете створити актуальні образи. 

Варто один раз вибрати кросівки як основне зимове взуття, і ви не захочете з ними розлучатися. Головне знайти модель, в якій буде комфортно саме вам.

Топ порад від стилістів для правильного вибору взуття

Якщо ви вперше підбираєте кросівки на зиму, то краще купувати класичні моделі. Так ви точно не помилитеся з вибором. Завжди віддавайте перевагу натуральним матеріалам. Вони довше служать, простіше у догляді та зберігають початковий зовнішній вигляд. Також не заощаджуйте на внутрішньому утеплювачі, який може бути натуральним та синтетичним. Головне, щоб він зберігав тепло, швидко висихав та відводив зовнішню вологу. 

Зовнішній вигляд залежить від дизайну верхнього одягу. Є два рішення — підібрати взуття, яке гармонує з верхом або, навпаки, зробити кросівки акцентом. Для створення стильних образів краще мати під рукою кілька пар: одні класичні на всі часи, другі експериментальні, на випадок, коли бажаєте чогось незвичайного. Знайти за найдоступнішими цінами кросівки від відомих брендів можна в інтернет-магазині INTERTOP.

Олеся Рудницька

30 вересня, 2022