Жахлива трагедія: на Вінниччині через п’яного підлітка загинула дівчина

Новини Вінниці / Жахлива трагедія: на Вінниччині через п’яного підлітка загинула дівчина

Вночі 10 серпня 17-річний хлопець, який їхав дорогою між селами, де світить тільки місяць, не впорався з керуванням мопеду «Вайпер» на закругленій ділянці. Двохколісний транспортний засіб перевернувся. Водій залишився живим, а от його пасажирка – 15-річна дівчинка – загинула.

Вночі 10 серпня 17-річний хлопець, який їхав дорогою між селами, де світить тільки місяць, не впорався з керуванням мопеду «Вайпер» на закругленій ділянці. Двохколісний транспортний засіб перевернувся. Водій залишився живим, а от його пасажирка – 15-річна дівчинка – загинула.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, про автопригоду на ділянці дороги між селами Вищеольчедаїв та Попелюхи Мурованокуриловецького району у поліції дізналися близько 03.20.

Зразки, що відразу були відібрані у хлопця, свідчать про те, що він був напідпитку. Це попередні висновки. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 8 років позбавлення волі.