Жахлива ДТП на об’їзній біля Вінниці: загинув водій «ВАЗ-2107» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на об’їзній біля Вінниці: загинув водій «ВАЗ-2107» (ВІДЕО)

Близько 13-ої години 16 червня на об’їзній дорозі неподалік мосту та перехрестя з «київською» трасою сталося ДТП. В результаті аварії загинув водій «ВАЗ-2107».

Близько 14-ої години 16 червня на об’їзній дорозі неподалік мосту та перехрестя з «київською» трасою сталося ДТП. В результаті аварії загинув водій «ВАЗ-2107».

Як стало відомо редакції з власних джерел, зіткнення на Житомирському шосе поблизу кафе «Левада» відбулося під час маневру повороту водієм «сімки». Саме у цей час в його автівку врізався автомобіль BMW.

У відділі комунікації обласного главку поліції пояснюють, що слідчо-оперативна група працює на місці ДТП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил дорожнього руху) КК України, що передбачає у разі доведення вини до 8 років позбавлення волі.  

P.S. За інформацію слідства, зіткнення сталось під час виконання маневру розвороту водієм ВАЗу. У результаті автопригоди кермувальник ВАЗу загинув, а водій BMW доставлений до медичного закладу.

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на об’їзній біля Вінниці: загинув водій «ВАЗ-2107» (ВІДЕО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП на об’їзній біля Вінниці: загинув водій «ВАЗ-2107» (ВІДЕО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП на об’їзній біля Вінниці: загинув водій «ВАЗ-2107» (ВІДЕО)
Олег Верлан

16 червня, 2021