Зеленський призначив на вакантні посади двох голів РДА у Вінницькій області

Новини Вінниці / Зеленський призначив на вакантні посади двох голів РДА у Вінницькій області

Президент Володимир Зеленський 19 серпня підписав низки «кадрових» розпоряджень. Зокрема він призначив двох нових очільників райдержадміністрацій на Вінниччину.

Президент Володимир Зеленський 19 серпня підписав низку «кадрових» розпоряджень. Зокрема, він призначив двох нових очільників райдержадміністрацій на Вінниччину.

Згідно з розпорядженням № 442/2020-рп Ганну Сінчак призначено керувати Ямпільською РДА, а за розпорядженням № 441/2020-рп аналогічну посаду у Вінницькій РДА зайняв Євгеній Луценко.

Раніше ці посади були вакантними. Приміром, до призначення виконував обов’язки очільника Вінницької РДА заступник голови Олег Бегус.

Відомо, що Є.Луценко раніше працював держреєстратором у Стрижавській селищній раді. Він у власності має квартиру і земельну ділянку у Вінниці, а також землю у приміській Іванівці.

Ганна Сінчак раніше працювала в РДА на посаді завідувачки сектору внутрішньої політики та зв'язків із засобами масової інформації і громадськістю. Вона володіє квартирою та земельною ділянкою у Ямполі та землею у Качківці Ямпільського району.

Макс Мельник

19 серпня, 2020