Здай повторний ПЛР-тест на COVID-19 зі знижкою 20%!

Новини Вінниці / Здай повторний ПЛР-тест на COVID-19 зі знижкою 20%!

Хвороби та небезпеки завжди присутні у нашому житті, але людина не може жити за завісою страху і бездіяльності. Тож, будучи поміркованими та оптимістичними, ми активно рухаємось далі.

Якщо плануєте подорож за кордон або повернулись з мандрівки, лабораторний офіс CSD, що знаходиться за адресою: м Київ, вул. І. Сікорського, 1 надасть необхідну послугу – обстеження на COVID-19 методом ПЛР - тестування.

Для того, щоб достроково завершити процес самоізоляції після повернення в Україну з-за кордону, відвідувачі лабораторії мають можливість отримати 20% знижки на повторне тестування. Для діагностування коронавірусної інфекції медична лабораторія CSD здійснює ПЛР-тести та використовує при цьому обладнання й реактиви згідно прийнятих міжнародних стандартів.

COVID-19 – інфекційна хвороба, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2. Завдяки створеним діагностичним лабораторним тестам існує можливість відрізнити COVID-19 від звичайної застуди та визначити вірус у тих, у кого хвороба проходить безсимптомно.

Більшість хворих на коронавірус мають лише легкі чи помірні симптоми та можуть одужати без спеціального лікування, у деяких перебіг захворювання досить тяжкий. Основний метод, за допомогою якого підтверджують наявність в організмі коронавірусу – це ПЛР-тест, адже саме вчасно зроблений аналіз допоможе уникнути серйозних наслідків хвороби, дозволить не забувати про необхідність не наражати на ймовірне зараження інших.

Негативний результат на COVID-19 дасть змогу отримати довідку міжнародного зразку з QR-кодом про відсутність коронавірусної інфекції з можливістю безперешкодно перетнути кордон.

Важливим є те, що CSD є однією із ряду лабораторій, що мають право надавати результати ПЛР-тестування на коронавірус за допомогою додатку "Дій вдома".

Тому, якщо необхідно скасувати обов'язкову самоізоляцію, результати обстеження автоматично передаються у Центр громадського здоров'я України.

Детальніше про акцію.

Знижка 20% надається в межах періоду дії акції кожному клієнту лабораторного офісу CSD на повторний ПЛР - тест протягом 30 днів після здачі першого ПЛР-тесту на коронавірусну інфекцію.

Пацієнти мають можливість скористатися знижкою та взяти участь в акції, яку CSD здійснює, піклуючись про безпеку та збереження здоров’я кожної людини.

Акція діє з 01.10.2021 по 30.11.3021 р.

Безкоштовно з усіх номерів: 0 800 33 00 75

admin

1 жовтня, 2021