Збірна коміків у благодійному матчі перемогла вінницьку «Ниву» завдяки серії пенальті

Новини Вінниці / Збірна коміків у благодійному матчі перемогла вінницьку «Ниву» завдяки серії пенальті

Близько двох сотень вінничан відвідали товариський матч між командою артистів «Edritmadrid» (Єдрітмадрід) та «Нивою», який було організовано для збору коштів на лікування онкохворих дітей. Основний час завершився нічиєю 3:3, а от пенальті влучніше били коміки, тому, вважається, що у поєдинку перемогли вони.

Окрім численних спонсорів благодійного поєдинку, зібрали кошти також глядачі, адже квиток коштував 50 гривень.   

«Такі спортивні події важливі, тому що є люди, які потребують нашої допомоги та уваги. Ми зі свого боку намагаємося зробити добрі справи в цьому напрямку», – зазначив у коментарі «Суспільному» головний тренер ФК “Нива” Володимир Циткін.

Гравець команди збірної коміків «Edritmadrid» Ігор Ласточкін підкреслив, що у Вінниці їх прийняли чудово, а до гри з «Нивою» артисти хоч готувалися тривалий час, але на меншому полі, тому складно було прилаштуватися. Втім, не результат - головне. До речі, грали команди на ЦМС.

«Ми створили гумористичну команду «Edritmadrid», щоб збирати всіх, хто коли-небудь грав у «Лізі сміху», КВК, був стендапером та відпочивати завдяки спорту. Я вперше вдягнув футбольні бутси на цьому полі. Ми дуже мало тренувалися на великому полі, постійно тренуємося на полі 5х5», - пояснив Ігор Ласточкін.

Макс Мельник

21 вересня, 2021