Завтра у Вінниці відбудеться ярмарок вакансій. "Білим комірцям" нічого не світить

Новини Вінниці / Завтра у Вінниці відбудеться ярмарок вакансій. "Білим комірцям" нічого не світить

У безробітних вінничан з’явилася ще одна можливість знайти роботу – 31 жовтня в обласному центрі відбудеться ярмарок вакансій, який влаштовує Лівобережний міжрайонний центр зайнятості. У безробітних містян з’явилася ще одна можливість знайти роботу.

У безробітних вінничан з’явилася ще одна можливість знайти роботу – 31 жовтня в обласному центрі відбудеться ярмарок вакансій, який влаштовує Лівобережний  міжрайонний центр зайнятості м. Вінниці (вул. Привокзальна, 28, 1 поверх).

Ярмарок триватиме лише дві години – з 10:00 до 12:00. Як повідомила прес-служба Вінницького обласного центру зайнятості, у ньому братимуть участь представники ТОВ «Барлінек Інвест», КП «Вінницька транспортна компанія», ТОВ НВП «Аргон», ДП «Електричні системи», «ММ Хайтек» та інших підприємств.

Найбільше шансів працевлаштуватися мають: водії, слюсарі, продавці, пекарі, столяри, кондитери, касири, машиністи та вантажники. Зокрема, на підприємстві «Вінницятрансприлад» є вакансія свердлувальника (зарплата – 5,5 тис. грн.), КУП «Ековін» шукає автослюсаря, водія та вантажника (5 – 6 тис. грн.). А от про вакансії для «білих комірців» – наразі нічого не відомо.

Юрій ЯРМОЩУК

 

 

 

 

Антон Булгаков

30 жовтня, 2017