Завдяки додатку у телефоні вінничани зможуть контролювати витрати та історію поповнення муніципальних карток

Новини Вінниці / Завдяки додатку у телефоні вінничани зможуть контролювати витрати та історію поповнення муніципальних карток

Так, як з 1 травня 2020 року, у Вінниці оплата за проїзд в громадському транспорті здійснюється виключно у безготівковій формі, то більша частина вінничан перейшла на муніципальні картики. Саме тому, у «Вінницякартсервіс» прийняли рішення створити  додаток для смартфонів, за яким вінничани можуть з легкістю контролювати витрати муніципальної картки, та матимуть при собі всю історію поповнення.

Так, як з 1 травня 2020 року у Вінниці оплата за проїзд в громадському транспорті здійснюється виключно у безготівковій формі, то більша частина вінничан перейшла на муніципальні картики. Саме тому, у КП «Вінницякартсервіс» прийняли рішення створити додаток для смартфонів, за яким вінничани можуть з легкістю контролювати витрати муніципальної картки, та матимуть при собі всю історію її поповнення.

Згідно повідомлення, розміщеного у Facebook групі «Вінницякартсервіс»:

«Завантажуйте мобільний додаток е-квиток Вінниці, підключайте Муніципальну чи банківську картку:

контролюйте свої витрати;

переглядайте інформацію про поповнення карток та поїздки: час, вид транспорту, пересадки;

перевіряйте залишок коштів на муніципальних картках.

За посиланням у QR-коді ви знайдете інформацію про те, як додати МКВ та де знайти пін-код для реєстрації картки в додатку, а також активні лінки для завантаження», – пишуть в компанії.

 

Ірина Заіковата

26 червня, 2020