Застільний конфлікт закінчився бійкою: суд на Вінниччині визначився з покаранням обвинуваченого у побитті чоловіка до смерті

Новини Вінниці / Застільний конфлікт закінчився бійкою: суд на Вінниччині визначився з покаранням обвинуваченого у побитті чоловіка до смерті

До 8,5 років ув’язнення засуджено 33-річного жителя Закарпаття, якого визнали винним у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті 56-літнього мешканця Липовця Вінницької області.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінниччини, підозрюваного затримали у червні цього року майже одразу після скоєння злочину. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що він перебуваючи вдома у місцевого жителя жорстоко побив того руками та ногами, і залишив.

Встановлено, що підсудний раніше притягувався до кримінальної відповідальності та вчинив злочин в стані алкогольного сп'яніння.

Липовецький районний суд визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого йому злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Чоловікові призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років 6 місяців.

Макс Мельник

7 жовтня, 2021