Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанина

Новини Вінниці / Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанина

У Вінниці сьогодні, 22 лютого поліцейські затримали 29-річного підозрюваного у вбивстві 19 – річного жителя Мурованокуриловецького району. Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини, зловмисник, завдавши хлопцю ножових поранень, викинув його з вікна квартири на сьомому поверсі.

У Вінниці сьогодні, 22 лютого поліцейські затримали  29-річного підозрюваного у вбивстві 19 – річного жителя Мурованокуриловецького району. Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини, зловмисник, завдавши хлопцю ножових поранень, викинув його з вікна квартири на сьомому поверсі.

Повідомлення від вінничанина  про те, що біля будинку на  вулиці Литвиненка лежить чоловік без ознак життя, до поліції надійшло близько 7-ї години ранку.

На тілі потерпілого поліцейські виявили численні ножові поранення. На підвіконні однієї з квартир на сьомому поверсі правоохоронці помітили сліди  крові. У квартирі працівники поліції також знайшли кров та сліди боротьби. Пояснити, що трапилось, 29-річний господар помешкання не зміг.

За попередніми даними, 19-річний потерпілий орендував кімнату у помешканні зловмисника. Під час конфлікту господар наніс ножові поранення  квартиранту і викинув його з вікна.

Зараз підозрюваного затримано в процесуальному порядку. Триває досудове розслідування, в ході якого поліція встановлює всі причини та обставини злочину. Буде призначена судово-психіатрична експертиза, оскільки затриманий має проблеми з психічним здоров’ям.

За фактом  вбивства слідством  розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Новини Вінниці / Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанинаНовини Вінниці / Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанинаНовини Вінниці / Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанинаНовини Вінниці / Зарізав квартиранта й викинув з вікна сьомого поверху: за підозрою у вбивстві затримали 29-річного вінничанина