Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО)

Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО)

У Писарівці Вінницького району 3 липня під час розпиття спиртного "гість" з Київщини косою вбив чоловіка, до якого прийшов допомогти по господарству. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, підозрюваного поліція затримала на місці злочину.

У Писарівці Вінницького району 3 липня під час розпиття спиртного "гість" з Київщини  косою вбив чоловіка, до якого прийшов допомогти по господарству. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, підозрюваного поліція затримала на місці злочину. 

Близько 18:00 до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що чоловік, який прийшов допомогти обробити город, під час сварки вбив її співмешканця. 

За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Олександра Яворського, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. Підозрюваного затримали на місці злочину. Ним виявився 26-річний житель Київської області, раніше судимий за крадіжки та грабіж. Знаряддя вбивства – косу та інші речові докази поліцейські вилучили.

Затриманий пояснив, що з потерпілим вони познайомились цього ж дня на залізничному вокзалі, і той запросив його допомогти покосити траву. А коли після роботи чоловіки сіли вечеряти, між ними на ґрунті ревнощів виник конфлікт.

Господар будинку приревнував свою співмешканку до чаркувальника та схопив зі столу ніж. Суперник, у свою чергу, взяв косу та вдарив нею господаря будинку в живіт. 26-річний потерпілий помер на місці події. 

Нині зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру. 

Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО) Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО) Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО) Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО) Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО) Новини Вінниці / Зарізав косою: моторошне вбивство на ґрунті ревнощів та алкоголю у Писарівці під Вінницею (ФОТО)