Заради Порошенка співачка Настя Приходько вирішила стати вінничанкою (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Заради Порошенка співачка Настя Приходько вирішила стати вінничанкою (ВІДЕО)

Українська співачка Анастасія Приходько на власному YouTube–каналі записала відеозвернення до вінничан. У короткому роліку, де актриса за кермом авта, вона звернулася із заявою про те, що їде до Вінниці та Петра Порошенка, і планує балотуватися по 11 округу.

Українська співачка Анастасія Приходько у Facebook записала відеозвернення до вінничан. У короткому ролику, де актриса за кермом авта, вона звернулася із заявою про те, що їде до Вінниці та Петра Порошенка і планує балотуватися по 11 округу.

Вінничани мають оцінити крок Приходько, адже заради містян вона в кадрі розмовляла українською. І доволі непогано. Наразі не відомо, чи зустрічали кандидатку з квітами вінничани, але її бачили на заході в компанії місцевих представників ВО «Батьківщина» ввечері 24 червня, коли кілька десятків активістів пікетували будівлю ГУ Нацполіції через загибель активіста партії «Громадянська позиція» О. Комарніцького. Настя дещо спізнилася на початок заходу. І потрапила туди випадково. А от раніше попередила вінничан, що їде на «свій» округ.

Презентацію себе Приходько назвала: «11 округ місто Вінниця... П. Порошенко я їду!!»… До речі, з неофіційних джерел редації стало відомо, що приїзд Петра Олексійовича до Вінниці не планується. Політик залишається у Києві.

На інших відео Настя висловлюється винятково російською. Приміром про «КиївПрайд», де 32-річна киянка 23 червня риторично цікавиться думкою у мабуть поціновувачів свого мистецького таланту, які саме права меншин принижуються?..

Чи підніматиме цю тему співачка у Вінниці? І чи актуальна вона для вінничан? Нагадаємо, що в жовтні 2018 року Настя Приходько заявила про припинення концертної діяльності заради політичної, а також про підтримку лідерки ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Наразі, не всім вінничанам легко впізнати «зірку». Колишня жагуча брюнетка Анастасія стала білявкою, як і відома політикиня.

Олег Верлан

25 червня, 2019