Замість розвитку «швидких» для Вінниччини закуплять 700 кисневих концентраторів

Новини Вінниці / Замість розвитку «швидких» для Вінниччини закуплять 700 кисневих концентраторів

Постановою Кабміну від 31.03.2021 №333 передбачається «перекидання» грошей з однієї медичної програми на іншу. Гроші з програми розвитку і модернізації «швидких» направляють на закупку кисневих концентраторів.

Постановою Кабміну від 31.03.2021 №333 передбачається «перекидання» грошей з однієї медичної програми на іншу. Гроші з програми розвитку і модернізації «швидких» направляють на закупівлю кисневих концентраторів.

Комітет Верховної Ради з питань бюджету затвердив відповідну постанову уряду про перерозподіл майже 700 млн гривень. Ціна одного концентратора — 39 тисяч грн. У додатку можна побачити, скільки і в яку область буде направлено коштів.

Так, на Вінниччину надійде 27,3 мільйони на 700 концентраторів. Розрахунок кількості відповідає чисельності населення регіонів.   

Новини Вінниці / Замість розвитку «швидких» для Вінниччини закуплять 700 кисневих концентраторівНовини Вінниці / Замість розвитку «швидких» для Вінниччини закуплять 700 кисневих концентраторівНовини Вінниці / Замість розвитку «швидких» для Вінниччини закуплять 700 кисневих концентраторів