Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводів

Новини Вінниці / Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводів

26 квітня в КП «Офіс туризму» у Вінниці відбулася цікава екскурсія для дітей Захисників і Захисниць та з сімей ВПО. Це була частина проєкту «Професійні обрії», організованого департаментом соціальної політики спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

Діти дізналися про професії гідів та екскурсоводів та про те, як привернути увагу туристів до міста.

Директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова поділилася, що ця зустріч стала вже п'ятою в рамках проєкту. Діти вже мали можливість познайомитися з різними професіями, але цього разу вони дізналися про туризм.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Малінін зауважив важливість професій екскурсовода та гіда в сучасному світі.

Тетяна Маєвська, директорка КП «Офіс туризму» Вінниці, розповіла про роботу підприємства та його пріоритети.

З дітьми також познайомилися представники інших напрямків туризму, які поділилися своїм досвідом та інформацією про свою роботу.

 

Новини Вінниці / Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводівНовини Вінниці / Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводівНовини Вінниці / Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводівНовини Вінниці / Закохати туристів у Місто ідей: діти дізналися про роботу гідів та екскурсоводів
Михайло Білик

30 квітня, 2024