Захисники показали знищення ворожого катера біля Зміїного

Новини Вінниці / Захисники показали знищення ворожого катера біля Зміїного

Оперативне командування «Південь» ЗСУ опублікувало відео, на безпілотний комплекс Bayraktar TB2 наніс удар по десантному катеру типу 11770 «Серна» на острові Зміїний. «Чорнобаївка вже стала легендарною жаровнею для орків... Зміїний - не просто новий захоплюючий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах! Він був одним із знакових об'єктів на початку цього вторгнення️, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття найнаполегливіших зусиль ворога», - вказують в ОК «Південь».

Як можемо судити за відео, удар по цьому катеру був завданий саме після того, як на борт корабля завантажився особовий склад. Це заодно вказує, що ця «Серна» прибула на Зміїний для ротації та/або евакуації окупантів із острова. Також, як вказує командування ВМСУ, Bayraktar TB2 було два зенітних ракетних комплекси «Тор».

Окрім того, наші «Байрактари» ще раз відбомбились по позиціям рашистів. І такими темпами Зміїний скоро буде повністю зачищений завдяки ефективній роботі безпілотних комплексів Bayraktar TB2.

Олег Верлан

7 травня, 2022