Захисник України з Вінниччини через поранення на Донбасі потребує допомоги на термінове лікування

Новини Вінниці / Захисник України з Вінниччини через поранення на Донбасі потребує допомоги на термінове лікування

Жмеринчанин  Антон Сергієнко, перебуваючи «на нульовому рубежі» захисту нашої держави від окупантів, отримав тяжкі поранення. Аби врятувати герою життя необхідне термінове та дороговартісне лікування.

Жмеринчанин Антон Сергієнко, перебуваючи «на нульовому рубежі» захисту нашої держави від окупантів, отримав тяжкі поранення. Аби врятувати герою життя необхідне термінове та дороговартісне лікування.

26-річний жмеринчанин Антон є випускником Браїлівського ліцею, після армії прийняв рішення захищати державу в лавах Збройних Сил України. Однак, 20 листопада в бою з окупантами в Донецькій області хлопець отримав тяжкі мінно-вибухові поранення. Через це у чоловіка розірвало черевну порожнину, поранені обидві легені, усі м’які тканини тіла – в уламках від вибуху снаряду.

Антон Сергієнко потребує термінового лікування. Відомо, що у місті Бахмут хлопець вже переніс 7 важких операцій, зазнав великих втрат крові. Наразі Антон знаходиться в Харкові, в Інституті невідкладної хірургії в стабільно важкому стані. Перебуваючи в реанімаційному відділенні, на штучній вентиляції легень, потребує дороговартісного лікування.

Картка Приватбанку 4731 2191 0302 2939, мама Наталя Сергієнко

Сьогодні захисник потребує нашої підтримки. Допоможіть йому залишитися живим! Кожна хвилина і гривня має значення!