Захисні щитки, дезінфікуючі засоби та костюми – на що вже витратили кошти вінницького фонду «СтопВірус»

Новини Вінниці / Захисні щитки, дезінфікуючі засоби та костюми – на що вже витратили кошти вінницького фонду «СтопВірус»

У Вінниці волонтери «СтопВірус» відзвітувала про витрати. Згодом усе необхідне розділять між лікарнями міста Вінниці та Вінницької області.

У Вінниці волонтери ГО «Подільська громада», на базі якої було створено благодійний фонд «СтопВірус» відзвітувала про витрати. Згодом усе необхідне розділять між лікарнями міста Вінниці та Вінницької області.

Про те, що закупили за кошти фонду громадські активісти написали у соціальній мережі FB.

«Хочемо надати короткий звіт про те, що встигли зробити та чим зараз займаємось: 70 захисних  щитків замовили і отримали,  стоматологічні щитки зі змінними накладками - 24 500 грн.; 50 захисних щитків отримали - 8 400 грн.; 2000 захисних костюмів шиємо - в процесі;  1000 л концентрату дезінфікуючого засобу “Полідез”  - 180 000 грн. Закупили ліки (азицин капсули, азицин таблетки, лефлок розчин, лефлок таблетки) - 45 929 грн.;-ідписуємо угоду щодо придбання апарату ПЛР; спільно із РеклаМакс у Вінниці розробляємо та будемо запускати додаткове виробництво захисних щитків», - йдеться в інфорації.

Волонтери також зазначають, що засоби дезінфекції, захисні щітки та медикаменти будуть розподілені між лікарнями міста та області.

Станом на 10 годину ранку 27.03.20 на рахунок спецфонду надійшло 1 979 450 грн.

Марина Карабай

27 березня, 2020