Захищаючи Україну, загинув молодший сержант Михайло Мар’яш з Вінниччини

Новини Вінниці / Захищаючи Україну, загинув молодший сержант Михайло Мар’яш з Вінниччини

Боронячи незалежність країни, загинув молодший сержант 46-річний Михайло Мар’яш, житель м. Бар. Він не шукав слави, а з честю виконував свій обов'язок чоловіка і захисника та віддав найдорожче — життя за рідну Батьківщину.

Про це повідомляє Барська міська рада.

«Міг би встигнути багато чого….якби не війна в Україні, яка безжалісно перервала нитку його долі. У неї, кровожерливої, свої плани і власна трагічна арифметика, густо окроплена сльозами відчаю та болю від передчасної втрати...

Дбайливий батько, люблячий чоловік, надійний товариш – таким Михайла назавжди запам’ятають його рідні та близькі.

Наш Захисник мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої невідкладні справи... Але поклик душі призвав його до боротьби за правду, свободу, незалежність своєї Батьківщини і через свій особистий подвиг він подарував нам віру й надію в нашу Перемогу, ціною жертовності показав, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих.

Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають.

Світла пам’ять Герою, який загинув, захищаючи нас і доземний уклін. Саме завдяки таким людям, як наш Захисник, ми сьогодні маємо можливість жити під блакитним небом та розмовляти рідною мовою.

І наше завдання – зберегти пам'ять про нашого небесного янгола, який оберігає нашу Україну та віддати йому шану…

Допоки люди пам’ятатимуть про своїх захисників, шануватимуть та берегтимуть спогади, доти Україна буде сильною. Адже лише усвідомивши їхню відвагу та патріотизм, можна зрозуміти, що це найкращі та найхоробріші із людей України», - йдеться у повідомленні.

Слава Герою! Вічна пам’ять!