Заховав у сіні викрадений скутер: на Вінниччині поліція змушена кілька діб перевіряти усі подвір’я у селі

Новини Вінниці / Заховав у сіні викрадений скутер: на Вінниччині поліція змушена кілька діб перевіряти усі подвір’я у селі

Поліції довелось перевірити кожне подвір’я у селі Турбівської громади, щоб відшукати прихований у сіні скутер, який викрали у 70-річного місцевого мешканця. Операція тривала кілька діб. Правоохоронці довели, що спритніші за зловмисника.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, відсутність залишеного на подвір’ї моторолера Honda місцевий пенсіонер виявив вранці 19 червня. Чоловік відразу звернувся до поліції.

До вчинення злочину виявився причетним 34-річний односелець пенсіонера. Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності та майже 2 роки провів у місцях позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що викрадений скутер знаходиться в межах населеного пункту. Після перевірки кожного домогосподарства в селі, правоохоронці знайшли моторолер і встановили причетного до злочину.

Слідством розслідується провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 червня, 2022