Загинув захисник України з Вінниччини

Новини Вінниці / Загинув захисник України з Вінниччини

Загинув сержант Гуркало Сергій Миколайович зі Студенянської громади Вінниччини. 

Сержант Гуркало Сергій Миколайович виконував військовий обов'язок як навідник оператора у складі 2 взводу оперативного призначення 2 роти оперативного призначення 4 батальйону оперативного призначення.12 березня, в районі населеного пункту Токмачка Пологівського району Запорізької області він загинув під час оборонно-відповідальної операції.

Сергію Миколайовичу було 42 роки, і його раптова втрата стала великим ударом для родини, друзів та товаришів по зброї. Він віддав своє життя захищаючи свою рідну країну від агресії ворога. Його самопожертву та відданість пам'ятатимуть і шануватимуть усі українці.

Сергій Миколайович не лише втратив життя на полі бою, він залишив за собою спогади та слід в серцях тих, хто знав і поважав його. Його відданість та мужність служили прикладом для наступних поколінь захисників України.

Смуток за втраченим героєм наповнює серця всіх українців. Нехай пам'ять про сержанта Гуркало Сергія Миколайовича буде вічною, а його подвиг завжди нагадуватиме про вартість свободи й незалежності нашої держави.