Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на Вінниччині

Новини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на Вінниччині

Вчора на Вінниччині у селі Новоживотів попрощались із загиблим курсантом Максимом Хом’ячуком. Поховали хлопця на місцевому кладовищі під залпи військового салюту.

Вчора на Вінниччині попрощались із загиблим курсантом Максимом Хом’ячуком. Поховали хлопця на кладовищі села Новожитів, в якому мешкає його родина.

Про це йдеться на сторінці Оратівська РДА в Facebook.

«Максим Хом’ячук народився 19 лютого 1999 року в селі Новоживотів. Після восьмого класу вступив до Кам'янець-Подільського військового ліцею, який закінчив з відзнакою. Тільки завдяки своїм знанням, талантам, силі волі та цілеспрямованості після ліцею Максим став курсантом Харківського національного університету Повітряних сил України ім. Івана Кожедуба.

Із сумом проводжали в останню путь молоду людину рідні, односельчани, одногрупники, військові, представники влади і ті, які хотіли віддати шану Максиму», - йдеться в іфнормації.

Нагадаємо, 25 вересня біля міста Чугуїв на Харківщині у авіакатастрофі загинули 7 офіцерів та 19 курсантів Харківського національного університету повітряних сил ім. Кожедуба. Серед них було також і двоє мешканців Вінниччини – Максим Хомячук та Роман Корчовський.

Новини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на ВінниччиніНовини Вінниці / Загиблого в авіакатастрофі курсанта Максима Хом’ячука поховали у рідному селі на Вінниччині