"Задля Перемоги": Учні ліцею № 16 передали п'ять дронів для ЗСУ

Новини Вінниці / "Задля Перемоги": Учні ліцею № 16 передали п'ять дронів для ЗСУ

Учні та вчителі ліцею № 16 у Вінниці здійснили значний крок, передаючи п'ять безпілотників для ЗСУ. Ця благородна ініціатива стала можливою завдяки зібраним коштам під час акції «Птахи прилетіли», що відбулася в ліцеї.

Згідно з інформацією директорки ліцею Світлани Стрельбицької, це вже не перший раз, коли ліцей співпрацює у важливих благодійних акціях на підтримку військових. До цього зібрано кошти для чотирьох дронів, але завдяки щедрому жертводавцю Михайлу Потурайку, який відмовився від власного велосипеда на користь дрона, ліцей зміг передати на передову цілісну п'ять дронів.

Ця допомога від вінницьких учнів та їх батьків стане надзвичайно важливою для військових, які виконують завдання на фронті, зокрема на запорозькому та донецькому напрямках. Подальші плани ліцею передбачають проведення подібних акцій у майбутньому.

"Підтримка наймолодших громадян - це особливо цінно, адже саме ці діти є майбутнім нашої країни. Вони демонструють велику віру в перемогу та роблять неоціненний внесок у захист України. Це дійсно важлива підтримка від освітян Вінниці", - підкреслила волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.