Забив до смерті знайому: у Вінниці поліцейські затримали зловмисника

Новини Вінниці / Забив до смерті знайому: у Вінниці поліцейські затримали зловмисника

У Вінниці затримали раніше судимого 42–річного жителя обласного центру, який під час конфлікту побив жінку. Від отриманих травм вона померла.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 19.20 надійшла інформація про бійку у приватному будинку. 

За викликом прибула слідчо–оперативна група поліції. У помешканні поліцейські виявили тіло 50–річної жінки без ознак життя. На тілі потерпілої були ознаки насильницької смерті.

На місці злочину оперативники затримали підозрюваного, причетного до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився раніше судимий 42–річний вінничанин.

З’ясувалось, що зловмисник разом з компанією знайомих у власному будинку розпивав спиртні напої. Під час застілля між господарем помешкання та потерпілою виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний завдав їй численних ударів по голові.

Від отриманих травм жінка померла на місці.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до 10  років позбавлення волі.

Слідство готує матеріали для оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

12 квітня, 2022