Забив до смерті ногами: на Вінниччині розшукали підозрюваного

Новини Вінниці / Забив до смерті ногами: на Вінниччині розшукали підозрюваного

Кривавий шлейф тягнеться за новорічними святами. У місті Бар затримано раніше судимого 39-річного чоловіка, якого підозрюють у жорстокому побитті товариша, після чого той помер. Затримано зловмисника 2 січня.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, тіло 66-річного чоловіка виявив його родич. Все вказувало на насильницьку смерть, і це підтвердив огляд місця події слідчо-оперативною групою, а також висновок судмедексперта.  

Доволі швидко поліцейські встановили особу місцевого мешканця, причетного до злочину та затримали його за місцем проживання. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалось, декілька днів тому затриманий гостював у померлого. Разом чоловіки розпивали спиртні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого гість наніс власнику квартири декілька ударів ногами, після чого втік. Травми виявились несумісними з життям.

У вчиненому правопорушник зізнався.

За цим фактом слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

3 січня, 2023