«Забруднене озеро»: вінничанка пропонує провести каналізацію, аби люди не скидали відходи у водойму

Новини Вінниці / «Забруднене озеро»: вінничанка пропонує провести каналізацію, аби люди не скидали відходи у водойму

Вінничанка Алла Білошкурська 8 січня опублікувала петицію до міськради з проханням «прокласти каналізаційну трубу вздовж вулиці Покришкіна», аби місцеві мешканці не забруднювали стоками водойму, що розташована поруч. За її словами, не до кожної оселі вінничан, що мешкають там спроможна заїхати асенізаційна машина.

Вінничанка Алла Білошкурська 8 січня опублікувала петицію до міськради з проханням «прокласти каналізаційну трубу вздовж вулиці Покришкіна», аби місцеві мешканці не забруднювали стоками водойму, що розташована поруч. За її словами, не до кожної оселі вінничан, що мешкають там, спроможна заїхати асенізаційна машина.

Як зазначає авторка петиції, колектор потрібен, аби ті, в кого немає вигрібної ями чи вона незручно розташована, могли "врізатись" в каналізацію. За її словами, «частина людей несуть та виливають свої помийні відходи, брудну воду до озера, й озеро вже має воду глибоко-синього неприродного кольору, забруднене харчовими рештками, залишками упаковок».

Окрім неприємного запаху та згубного впливу на навколишнє середовище, харчові залишки у водоймі приваблюють зграї собак і котів.

Макс Мельник

8 січня, 2020