За вкрадену алюмінієву миску молодику суд на Вінниччині дав 4 роки в’язниці

Новини Вінниці / За вкрадену алюмінієву миску молодику суд на Вінниччині дав 4 роки в’язниці

Липовецький районний суд Вінницької області засудив до чотирьох років позбавлення волі молодого чоловіка, який ще у квітні 2017 року вкрав алюмінієву миску із будинку знайомої. Крадіжку вчинив на очах у свого товариша, який намагався його відмовити від злочину. Поцуплене майно оцінили у 207,15 гривень.

Липовецький районний суд Вінницької області засудив до чотирьох років позбавлення волі молодого чоловіка, який ще у квітні 2017 року вкрав алюмінієву миску із будинку знайомої. Крадіжку він вчинив на очах у свого товариша, який намагався його відмовити від злочину. Поцуплене майно оцінили у 207,15 гривень.

Під час судового розгляд у суді першої інстанції 31-річний чоловік, який раніше неодноразово був судимий, зізнався у крадіжці і щиро розкаявся. Втім, суд вирішив ізолювати крадія. Однак ухвалою судді Дмитра Кривенко злодій був незадоволений і подав апеляцію на зменшення «тюремного строку».

Не згодний із вироком і прокурор, який подав скаргу до Апеляцйного суду Вінницької області, аби обвинуваченому збільшили термін позбавлення волі за вкрадину миску.

До речі, історія з мискою певним чином цікава. Двоє чоловіків завітали до жінки на подвір’я, щоб разом випити. Але вона вже була у «стомленому» стані від випитого. Скласти компанію не могла за об’єктивних обставин. Тоді ж один з гостей побачив виріб з кольорового металу, взяв його та пішов. Після рішення суду, миску господарці повернули.  

Як розповіли у прес-службі апеляційного суду Вінницької області, на 17 квітня було призначено розгляд апеляційної скарги. Однак засідання не відбулося через те, що чоловікне з’явився. І, до речі, ігнорує суд він не вперше…