За вбивство тещі на Вінниччині зловмисника засуджено на 10 років

Новини Вінниці / За вбивство тещі на Вінниччині зловмисника засуджено на 10 років

У Вінницькому міському суді оголошено вирок 40-річному зловмиснику, якого обвинувачувався у вбивстві своєї тещі. Чоловіка затримали в селі Уланів Хмільницького району 2 лютого на місці вчинення. Він визнав, що кілька разів вдарив немолоду жінку по голові цеглиною.

У Вінницькому міському суді оголошено вирок 40-річному зловмиснику, якого обвинувачують у вбивстві своєї тещі. Чоловіка затримали в селі Уланів Хмільницького району 2 лютого на місці вчинення злочину. Він визнав, що кілька разів вдарив немолоду жінку по голові цеглиною.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, конфлікт між людьми виник на ґрунті неприязних стосунків. А травми, отримані жінкою, виявились несумісні з життям.

Слідством встановлено, що 1 лютого ввечері між зловмисником та потерпілою виникла суперечка. Під час з'ясування стосунків, чоловік декілька разів її вдарив кулаком. Після того, як конфлікт вичерпався, вони лягли спати. Наступного дня, близько 6 години ранку, коли потерпіла вийшла на вулицю, слідом за нею пішов і зять. Він чекав нагоди, щоб вчинити злочин. Поки родина зловмисника спала у будинку, він цеглою кілька разів наніс удари по голові жінці, від яких вона померла.

Колегія судів Вінницького міського суду визнала підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та призначила йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

24 листопада, 2020