За «стрілами Амура». Поліцейські Вінниччини у Бердичеві знайшли неповнолітню утікачку

Новини Вінниці / За «стрілами Амура». Поліцейські Вінниччини у Бердичеві знайшли неповнолітню утікачку

Минулої ночі до хмільницької поліції звернулася по допомогу 37-річна жінка. Вона розповіла, що її 14-річна донька ще 24 квітня зникла з дому й не дає про себе знати. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, дівчина поліцейським уже була відома – вона не вперше покидає домівку.

Минулої ночі до хмільницької поліції звернулася по допомогу 37-річна жінка. Вона розповіла, що її 14-річна донька ще 24 квітня зникла з дому й не дає про себе знати. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, дівчина поліцейським уже була відома – вона не вперше покидає домівку.

До пошуків долучили ювенальних поліцейських Хмільницького районного відділу поліції, дільничних та працівників групи реагування патрульної поліції.

Спілкуючись із рідними зниклої, правоохоронці з’ясували, що вона може бути у свого друга в Бердичеві на Житомирщині. Підозри підтвердились і за кілька годин дівчину там і знайшли. Що повело неповнолітню до сусідньої області, у поліції не розповідають. Можливо, як це часто буває в підлітків, «стріли Амура», бо там мешкає її хлопець.

Поліцейські провели з дитиною профілактичну бесіду, а матері доведеться відповідати за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - за невиконання батьківських обов’язків з виховання дітей.