За розбещення 11 дітей жмеринчанина засуджено до 7 років ув’язнення

Новини Вінниці / За розбещення 11 дітей жмеринчанина засуджено до 7 років ув’язнення

Жмеринським міськрайонним судом визнано винуватим та засуджено до покарання у виді 7 років позбавлення волі 52-річного місцевого жителя. Доведено його винуватість у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні порнографічних предметів (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301 КК України).

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений упродовж 2020 року неодноразово вчиняв латентні злочини стосовно дітей, у тому числі малолітніх.

За даними слідства, у червні–серпні позаминулого року засуджений систематично запрошував до своєї квартири дітей віком від 12 до 14 років – загалом 11 дітей у різній кількості та черговості. 

Як раніше писав NaПарижі, чоловік, використовуючи малолітній вік дітей та уразливий стан, пригощав їх солодощами та іншими продуктами харчування, надавав незначні суми коштів, а далі демонстрував відео порнографічного змісту та вчиняв інші розпусні дії, задовольняючи у такий спосіб свою статеву пристрасть.

За процесуального керівництва прокуратури правоохоронним органам вдалося вчасно викрити «діяльність» зловмисника, а також у найкоротші терміни завершити досудове розслідування вчинених злочинів.

За результатами розгляду обвинувального акта та наданих прокурором доказів Жмеринським міськрайонним судом чоловіка визнано винуватим.

Макс Мельник

22 лютого, 2022