За популяризацію спорту школи Вінниччин можуть отримати грант на придбання модернового «кабінету фізики»

Новини Вінниці / За популяризацію спорту школи Вінниччин можуть отримати грант на придбання модернового «кабінету фізики»

Ще кілька днів залишилось до реєстрації у спортивному челенджі, учасники якого можуть виграти грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій. Організатори, а це програма «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» запрошують школи з різних регіонів, включаючи Вінниччину, долучитись до челендж.

Ще кілька днів залишилось до реєстрації у спортивному челенджі, учасники якого можуть виграти грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій. Організатори, а це програма «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», запрошують школи з різних регіонів, включаючи Вінниччину, долучитись до челенджу.

«Українські школи запрошуються до участі у спортивному челенджі, присвяченому популяризації здорового способу життя та раціонального харчування. Переможці отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій. Протягом навчального року відбудеться три челенджі. Перший – фізична активність – триватиме з 16 листопада до 16 грудня 2020 року», - йдеться в інформації.

Реєстрація шкіл триватиме до 15 листопада. Старт програми заплановано на 16 листопада 2020 року.

Наступні челенджі будуть присвячені раціональному харчуванню та здоровому дизайну і психічному здоров’ю. За результатами реалізації міні-проєктів найактивнішим закладам освіти буде виділено гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій на загальну суму 90 000 гривень.

Зазначимо, що STEAM-лабораторія являє собою формат розвитку кабінета природничо математичної освіти, модернізованого кабінету фізики. В той же час це не лише окремий центр в школі, а діяльність, впроваджена у весь навчальний процес закладу, бо майбутнє за міжпредметною інтеграцією зі збереженням класичного поділу на дисципліни.