За підтримки вінницьких депутатів Чаленка та Власюк продовжуються роботи по розбудові зон відпочинку на олієжирі

Новини Вінниці / За підтримки вінницьких депутатів Чаленка та Власюк продовжуються роботи по розбудові зон відпочинку на олієжирі

Лише нещодавно закінчились роботи по побудові нової сучасної атракції з каскадом гірок на схилі озера на вулиці Волошковій. На черзі сквер з водограєм облаштують на Волошковій, неподалік від спортивного майданчика. Даний розвиток мікрорайону олієжиру є прикладом того, як активна громада разом з керівництвом ВІОІЛ згуртовано «використала» міський конкурс «Бюджет Громадських Ініціатив». Відомо, що побудують нову зону відпочинку з фонтаном за 900 тисяч гривень.

Лише нещодавно закінчились роботи по побудові нової сучасної атракції з каскадом гірок на схилі озера на вулиці Волошковій у Вінниці. На черзі - сквер з водограєм. Його облаштують неподалік від спортивного майданчика - теж на Волошковій. Даний розвиток мікрорайону олієжиру є прикладом того, як активна громада разом з керівництвом ViOil згуртовано «використала» міський конкурс «Бюджет Громадських Ініціатив». Відомо, що побудують нову зону відпочинку з фонтаном за 900 тисяч гривень.

Як стало відомо з інформації опублікованої на сайті ProZorro, тендер «Капітальний ремонт зони відпочинку на вулиці Волошковій» з’явився завдяки ідеї, яку подали місцеві жителі.

Завдяки перемозі у конкурсі «Бюджет громадських ініціатив-2019», громада мікрорайону отримала гроші з міської казни на реалізацію свого проекту. Відомо, що з’явиться новий сквер з фонтаном позаду заводу «ViOil»: між гральним майданчиком та алеєю, яку побудували в минулі роки. За тендерною документацією, спочатку робітники мають вирівняти ділянку, на якій будуватимуть сквер. Її загальна площа — 1024 м² або 10 соток.

Також, тут поставлять декілька лавок, облаштують освітлення та висадять нові газони.

Усі роботи оцінили у 901 тисячу гривень. Будівництво мають завершити до 30 листопада цього року.

Ірина Заіковата

25 вересня, 2019