За оцінками МОЗ Вінниччина не готова для ослаблення карантину

Новини Вінниці / За оцінками МОЗ Вінниччина не готова для ослаблення карантину

Карантин в Україні, впроваджений через поширення в країні коронавірусом, ослаблювати не збираються. Станом на 29 липня епідемічна ситуація в десяти областях України не відповідає критеріям для послаблення карантину. Вінниччина у тому ж числі...

Карантин в Україні, впроваджений через поширення в країні коронавірусом, ослаблювати не збираються. Станом на 29 липня епідемічна ситуація в десяти областях України не відповідає критеріям для послаблення карантину. Вінниччина у тому ж числі, адже має 25%-ий зріст захворюваності...

Згідно з повідомленняv прес-службb Міністерства охорони здоров'я, до ослаблення карантинних обмежень не готові у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Чернігівській областях. У даних областях динаміка поширення захворювання перевищує встановлене значення в 10%.

Відсоток виявлення захворювання вище встановленого значення в 11% у Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Нагадаємо, ще вчора в цьому списку було лише дев'ять областей. Сьогодні ж список покинула Львівська область, але додалися Одеська та Чернігівська області.